Cine suntem?

Societatea Civilă Profesională de mediatori Letiția Ciobanu și Virgiliu Enăchescu este autorizată și își desfășoară activitatea în baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator cu modificările și completările ulterioare.

Biroul nostru a fost înființat de doi parteneri provenind din domenii diferite dar care au găsit o pasiune comună: cea pentru mediere.

De altfel, dincolo de pasiunea pentru un domeniu nou în România, cei doi mediatori ai biroului nostru cred cu o reală convingere în capacitatea fiecăruia dintre noi de a pune capăt unui conflict în care ne aflăm, atâta timp cât găsim sprijin și consiliere de la o persoană neutră care să ne explice și ne valorifice resursele noastre interne (emoționale și raționale) de stingere a situațiilor conflictuale care ne afectează liniștea personală și viața profesională.

Mediatori

Letiția Ciobanu
letitia.ciobanu@mediator-adr.ro

Telefon: 0745.25.54.54

Letiția Ciobanu este absolventă a Facultății de Drept – Universitatea București și este avocat definitiv din anul 2006. Este specializată în litigii de afaceri, asigurări, dreptul familiei și cel al muncii. De asemenea, are o experiență îndelungată în domeniul achizițiilor publice.

Virgil Enachescu
enachescuvirgil@mediator-adr.ro

Telefon: 0720.60.30.28